Queens Park Rangersin jamaikalaishyökkääjä Andre Gray pamautti alkuviikosta kerrassaan mahtavan voitto-osuman viime hetkillä.

QPR kaatoi vieraskentällä Derby Countyn numeroin 1-2 (1-0) Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Mestaruussarjassa, maanantai-iltana.

Brittilegenda Wayne Rooneyn luotsaama Derby meni 1-0-johtoon heti 10. minuutilla Tom Lawrencen maalilla. QPR:n Chris Willock kuitenkin tasoitti 50. minuutilla. Näytti siltä, että peli päättyy tasapeliin, mutta lisäajan lopussa nähtiin voittomaali.

QPR sai luotua vaarallisen hyökkäyksen lisäajalla, ja pallo kolahti tolppaan. Pallo pomppi hyökkääjä Andre Greylle, joka otti kaksi taitavaa kosketusta ja laukoi lopuksi pallon upeasti oikeaan nurkkaan, 1-2!

24 joukkueen Mestaruussarjaa on pelattu 20 kierrosta ja kärjessä on Fulham 43 pisteellä. Toisena on AFC Bournemouth 42 pisteellä ja kolmantena QPR 35 pisteellä. Derby on sarjajumbona, kun kasassa on yksi piste. Joukkue joutui aloittamaan kautensa -21 pisteestä johtuen talousongelmiensa takia.