Zlatanilta uskomaton debyytti LA Galaxyn riveissä

Zlatan Ibrahimovic otti samantien johtajan elkeet LA Galaxyn riveissä. Ruotsalaistähti tykitti debyyttiottelussaan mielettömän kauniin tasoitusmaalin kaukolaukauksella ja kaiken huipuksi ratkaisi ottelun lisäajalla.

Zlatan tuli ryminällä sisään Yhdysvaltojen pääsarja MLS:ään. Ibrahimovic päästettiin vaihdosta irti, kun ottelua oli pelattu 71 minuuttia. Kotijoukkue Galaxy oli tuossa vaiheessa tappiolla 1-3. Kaksi minuuttia myöhemmin tilanne oli 2-3 Chris Pontiuksen kavennusmaalilla.

Sen jälkeen alkoi Zlatanin show. Kolme minuuttia Pontiuksen maalin jälkeen pallo pomppi Ibrahimovicille noin 30 metriin. Pallo kauniilla volleylla yli vastassa olleen maalivahdin ja peli tasoihin.

Zlatan kruunasi huiman iltansa ratkaisemalla ottelun lisäajalla. 90 minuuttia ehti juuri tulla täyteen, kun hän puski laidasta tulleen keskityksen Los Angeles FC:n verkkoon. Upea päätös derbylle! Voittomaali on katsottavissa TÄÄLTÄ.