Ruotsi aloitti MM-karsintojen B-lohkon kahdella voitolla. Molemmissa otteluissa syöttö voittomaaliin lähti Zlatan Ibrahimovickin jalasta.

39-vuotias Zlatan Ibrahimovic teki viiden vuoden tauon jälkeen paluun Ruotsin maajoukkueeseen ihan mukiinmenevällä tavalla. Viime torstaina Ruotsi kaatoi kotonaan Georgian 1-0 ja sunnuntaina vieraissa Kosovon 0-3.

Georgiaa vastaan Zlatan pelasi 84 minuuttia ja syötti avausjaksolla taitavasti Viktor Claesson tekemän voittomaalin. Sunnuntaina Zlatan pelasi puolestaan 67 minuuttia ja jakeli avausjaksolla kantapäällään pallon Ludwig Augustinssonille, joka laukoi voittomaalin (alla video).

Zlatanilta nätti syöttö

— —

Huuhkajat aloitti MM-karsintojen D-lohkon ottelunsa kahdella tasapelillä. Viime keskiviikkona Olympiastadionilla pettymykseltä maistunut 2-2-tasapeli Bosnia ja Hertsegovinan kanssa, ja sunnuntaina varsin mieluisa 1-1-tasuri Ukrainan vieraana. Tulikuuma Teemu Pukki teki Suomen kaikki kolme maalia.

Viiden joukkueen D-lohkossa on luvassa keskiviikkona kaksi ottelua ja tällä kertaa Suomi ei pelaa. Suomi pelaa vielä keskiviikkona harjoitusmatsin kovan Sveitsin vieraana St. Gallenissa.

Ke 31.3. klo 21:45 Sveitsi – Suomi