Suomen urakka MM-karsinnoissa jatkui sunnuntai-iltana Ukrainan vieraana D-lohkon MM-karsintamatsissa. Teemu Pukki toi Suomen lopussa tasoihin!

Ukrainan ja Suomen ottelu päättyi tasanumeroihin 1-1 (0-0) MM-karsintojen D-lohkon toisella ottelukierroksella sunnuntai-iltana Kiovassa, Ukrainassa.

Suomi aloitti ottelun vahvasti ja pelasi tasapainoisesti. Tasaisen avausjakson ensimmäinen hyvä maalipaikka avautui Ukrainalle 23. minuutilla, kun Oleksandr Zubkov puski avopaikasta ohi. Ukraina sai pari puolivaarallista tilannetta, mutta maaliin asti palloa ei saatu. Suomelta puuttuivat vaaralliset paikat avausjaksolla.

Toinenkin jakso jatkui varsin tasaisena, joskin Ukraina piti enemmän palloa. Mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä enemmän nähtiin pieniä vammoja Suomen pelaajilla. Ottelun avausmaali nähtiin 79. minuutilla, kun kymmenen minuuttia aiemmin kentälle vaihdettu Junior Moraes ohjasi pallon sisään, 1-0.

Heti Ukrainan maalin jälkeen Huuhkajien kippari Paulus Arajuuri oli todella lähellä tasoittaa, mutta ohjaus ei onnistunut. Muutamaa minuuttia myöhemmin Arajuuri puski kulmapotkutilanteessa tolppaan!

Suomi tasoitti 89. minuutilla! Teemu Pukki sai otettua pallon pois Vitalii Mykolenkolta, joka kaatoi hänet alimpana miehenä. Suomelle rankkari ja Mykolenkolle suoran punainen kortti. Pukki laukoi rankkarin maaliin, ja näin loppunumerot olivat 1-1.

Jos twiitti ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Suomi pelasi keskiviikon MM-karsinta-avauksessa 2-2-tasapelin Bosnia ja Hertsegovinan kanssa Olympiastadionilla. Teemu Pukki painoi Suomen molemmat maalit.

Ke 31.3. klo 21:45 Ukraina – Kazakstan

Ke 31.3. klo 21:45 Sveitsi – Suomi (harjoitusmaaottelu)