Zimbabwelaispelaaja Knowledge Musona sooloili viikonloppuna harvinaisen nätin osuman Kongon demokraattisen tasavallan verkkoon.

Zimbabwe kaatoi Kongon demokraattisen tasavallan numeroin 1-2 Afrikan-mestaruuskisojen karsintojen G-lohkossa.

28-vuotias zimbabwelaishyökkääjä Konwledge Musona oli ottelun näkyvimpiä pelaajia. Musona teki toisella jaksolla kerrassaan mahtavan soolomaalin, kun mies laittoi vastustajan puolustuksen aivan solmuun. Musona sai toisella jaksolla myös punaisen kortin ja on pelikiellossa seuraavassa.

Zimbabwe johtaa kolmen kierroksen jälkeen Afrikan-mestaruuskisojen karsintojen G-lohkoa, kun joukkueella on kasassa seitsemän pistettä. Takana ovat Kongon demokraattinen tasavalta, Kongo ja Liberia.

Zimbabwelaispelaaja tekee upean osuman

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: Gibraltar otti jalkapallohistoriansa avausvoiton virallisissa otteluissa