Petteri Forsell kuittailee somessa ennen Kreikka-matsia – jatkuuko Suomen komea putki?

Pirteästi takaisin Huuhkajiin palannut Petteri Forsell ei näytä ottavan ylimääräistä stressiä Kansojen liigan kasvavista panoksista.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue on aloittanut UEFA:n uuden Kansojen liigan uskomattomalla tavalla: kolmen pelatun ottelun jälkeen Huuhkajat johtaa lohkoaan parhaalla mahdollisella pistesaldolla, eikä omiin ole uponnut vielä ainuttakaan maalia.

Maanantaina Suomi joutuu kuitenkin aivan uudenlaiseen testiin, kun pallonhallintapelistä ja yksilötaidosta tunnettu Kreikka saapuu vieraaksi Tampereelle.

Muun muassa Kostas Mitrogloun, Sokratis Papastathopoulosin ja Kostas Manolasin tähdittämä joukkue on kerännyt Kansojen liigassa toistaiseksi kuusi pistettä, kun sillä on alla voitot Unkarista ja Virosta sekä Unkaria vastaan kärsitty, jokseenkin yllättävä tappio.


Jatkuvatko putket? 

Suomi on voittanut kaikki kolme otteluaan Kansojen liigassa lukemin 1-0 ja kaikista joukkueen maaleista on vastannut sensaatiomaista kautta pelaava Norwich-kärki Teemu Pukki.

Myös Lukas Hradeckyn, Paulus Arajuuren ja Joona Toivion johtama alakerta on ollut kovassa vedossa, sillä Huuhkajien verkkoon on viimeksi tehty maali 5.6., jolloin Romania oli vahvempi maalein 2-0.

Romania-ottelun jälkeen Suomen maali on säilynyt koskemattomana neljässä perättäisessä ottelussa, joten nollapeli illan Kreikka-matsissa rikkoisi Huuhkajien vanhan perättäisten nollapelien ennätyksen.

Forsell ei turhia stressaa – kuittailee rennosti somessa

Viime perjantaina pelatussa Viron ja Suomen välisessä ottelussa nähtiin Pukin euforisen lisäaikaosuman ja Jukka Raitalan upean pelastuksen lisäksi myös Petteri Forsellin paluu maajoukkueeseen yli vuoden tauon jälkeen.

Syyskuussa Puolan liigan kuukauden pelaajaksi valittu Forsell näytti heti kentälle päästyään, mitä hän Huuhkajien peliin tuo: ennakkoluuloton kaukolaukaus lähes keskiympyrästä, jatkuvaa pallon pyytämistä sekä somehitiksi noussut ennustava tuuletus Pukin päästessä läpi.

Petteri Forsell on jatkanut somedominanssiaan myös Kreikka-ottelun alla

https://twitter.com/PetteriForsell/status/1051524936542670848

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

– – – – – – – 

Lue myös: Saksan tuska syvenee entisestään – Hollanti ryöpytti Amsterdamissa

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here