Zidane herätteli miehistöään – vaihtoi maalivahtia puoliajalla Mestarien liigassa

zidanen seuraaja

Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane herätteli harvinaisella tavalla miehistöään vaihtamalla molaria puoliajalla!

Real Madrid nousi kotikentällään tasapeliin numeroihin 2-2 (0-2) belgialaista Club Bruggea vastaan tiistai-iltana Mestarien liigan A-lohkon ottelussa. Real oli tauolla yllättäen tappiolla jo numeroin 0-2.

Tauolla Zidane  teki yhden merkittävän vaihdon. Nimittäin ykkösmaalivahti Thibaut Courtois otettiin penkille ja tolppien väliin asteli Alphonse Areola, joka pitikin maalinsa puhtaana. Real nousi tasoihin kapteeni Sergio Ramosin ja Casemiron maaleilla. Eli varsin onnistunut herättely.

A-lohkon toisessa ottelussa Paris Saint-Germain haki 0-1-vierasvoiton Galatasaraysta. PSG:llä on kahdesta matsista täydet kuusi pistettä, Club Bruggella kaksi pistettä ja Galatasarylla ja Real Madridilla molemmilla yksi piste.

La Ligassa Realilla sen sijaan kulkee hyvin, sillä joukkue seitsemän kierroksen jälkeen sarjakärjessä 15 pisteellä ilman tappioita.