Joni Kauko jälleen Esbjegrin sankari – tärkeä maali lisäajalla

Joni Kauko pääsi jälleen tuulettamaan Esbjergin paidassa. (Kuva: Getty Images)

Joni Kauko nousi jälleen Esbjergin sankariksi, kun joukkue pelasi Horsensin kanssa 1-1 tasapelin Tanskan Superliigan ottelussa.

Horsens karkasi avausjaksolla 1-0 johtoon Rune Frantsenin maalilla, mutta toisella jaksolla vaihdosta sisään tullut Kauko onnistui tasoittamaan ottelun pilkusta kuudennella lisäajan minuutilla. Esbjergin riveissä ottelussa esiintyivät myös Markus Halsti ja Pyry Soiri.

Kyseessä oli jo toinen Superliigan ottelu putkeen, jossa turkulaislähtöinen Kauko nousee Esbjergin suureksi sankariksi. Edellisellä kierroksella joukkue kattoi kööpenhaminalaisjätti Brondbyn maalein 3-1, Kaukon viimeistelellessä ottelun voittomaalin.

Viime aikojen hyvät otteet ovat sementoineet Kaukon paikkaa Esbjergin fanien sydämissä. Kannattajien ehdottomiin suosikkipelaajiin kuuluva 29-vuotias suomalainen pääsikin Horsens-ottelun jälkeen huudattamaan vieraspeliin matkanneita Esbjerg-kannattajia.

Joni Kauko nousi Esbjergin sankariksi

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – –

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – –

Katso myös: Tolppa, ylärima ja ohilaukaus – katso video Brentfordin koomisesta hyökkäyksestä