Zhodinon vähämaalisuuden kanssa rohkeasti vastapalloon

Tämän viikonlopun triplaus herättää erityistä mielenkiintoa. Mikäli huomiselle päästään, voidaan operoida Saksan Bundesliigan kanssa.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3.00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Soligorsk 2 – Slavia Mozyr 2

Jo kello 14:00 alkava matsi Valko-Venäjän reserviliigassa on kotijoukkueen heiniä. Soligorskin kakkosporukka saa kertoimen 1.28 ja vierasjoukkue Slavia Mozyr tulee jäämään jalkoihin. Alle 5.5 maalin linjalla kuitenkin mennään, koska yli viiden maalin ilotulitusta kotijoukkueelta sentään tuskin nähdään.

Zhodino – Gorodeya

Valko-Venäjän Vysshaya Ligan ainoa ottelu tälle päivää on Torpedo Stadionilla, kun Zhodinon vieraaksi saapuu keskikastissa jyräävä Gorodeya. Kotijoukkue on ehdottomasti ennakkosuosikki myös tässä ottelussa, sillä Zhodino on ainoa jengi koko pääsarjassa, joka ei ole hävinnyt kuin yhden matsin. Tämä tapahtui Dinamo Minskiä vastaan, joka ei ole ollut omalla tasollaan tällä kaudella

Peli-idea haetaan maalimääristä myös tässä kamppailussa. Zhodino on erikoistunut vähämaalisuudessa, josta esimerkkinä on kolme kappaletta maalittomia tasapelejä kahdeksan ottelun aikana. Tosin vastapainona vapun tienoilla FC Minskin ja Zhodinon matsissa nähtiin lopputulos 2-5 zhodinolaisten hyväksi.

Ailahtelevuutta on siis ylipäätäänkin tämän sarjan peleissä nähty. Tästä syystä lähdetään rohkeasti vetämään vastapalloon ja haistellaan yli 2.5 maalin overia tähän matsiin. Kerroin on oikein mukavasti koholla ja Gorodeya tulee antamaan oman osansa myös maaleihin tänään. Näin ollen molemmat joukkueet tekee maalin -kohde on myös kokeilun arvoinen kertoimella 2.49

TRIPLAAMAAN!

Tsekkaa myös: Bundesliigaan kausivetoja kiinni ennen sarjan jatkumista

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here