Bundesliigaan kausivetoja kiinni ennen sarjan jatkumista

Bundesliigaan on nyt tarjolla kausivetoja Coolbetin listoilla, jotka ovat hyviä sijoituskohteita ennen tosipelien jatkumista. Sarja pyöräytetään jälleen käyntiin tulevana lauantaina.

Pitkään odotettua huippufutiksen paluuta saadaan todistaa tulevana viikonloppuna, kun Bundesliiga pistetään käyntiin toden teolla. Ottelut pelataan luonnollisesti ilman yleisöä.

Bundesliigaan auki olevissa kausivedoissa on tarjolla viisi eri kategoriaa. Vetoa voi lyödä mestarista, mestarista pl. Bayern Munchen, kärkinelikosta, putoajasta ja parhaasta maalintekijästä. Näitä kategorioita pääset tarkastelemaan tästä linkistä.

Parista kategoriasta löysi allekirjoittanutkin pelattavaa. Suurta mielenkiintoa herätti kohde, jossa veikataan mestaria ilman Bayern Munchenia. Tässä kisassa kaksi vahvinta hevosta ovat ehdottomasti Borussia Dortmund ja RB Leipzig.

Dortmund on näistä kahdesta aavistuksen pienemmällä kertoimella liikkeellä. Se ei ole millään tavalla yllättävää. Dortmundilla on 51 pistettä kasassa, kun taas Die Roten Bullenilla on tilillään 50 pistettä. Lisäksi alkukeväästä Dortmundin peli näytti kulkevan huomattavasti leipzigilaisia paremmin. RB Leipzig on kaiken lisäksi vielä mukana europeleissä, mikäli niitä tullaan tällä kaudella vielä pelaamaan. Dortmundilla ei moista rasitetta ole harteillaan.

Dortmund on ainoa relevantti uhkaaja Bayernin mestaruushaaveille meikäläisen näkemyksen mukaan. Erling Braut Hålandin ja Jadon Sanchon ansiosta hyökkäyspelaaminen on tajuttoman vaarallista joka ottelussa. Kerroin 1.75 napataan täten tästä hanskaan ja luotetaan Der BVB:n iskukykyyn.

Toinen maistuva kohde haetaan putoamiskamppailun puolelta. Sarjasta putoajien kohtalo on vielä aavistuksen epäselvää Bundesliigassa ja useampi joukkue on liipaisimella. Tässä kohteessa huomioidaan siis kolme viimeiseksi sijoittuvaa joukkuetta, joten karsintapaikka lasketaan tähän mukaan.

Ainoa sarjanousija joka on lähdössä takaisin divariin, on todennäköisesti Paderborn. 10 pisteen matka turvaan on jo aikamoinen, eikä valoa tunnelin päässä ole liiemmin nähtävissä. Werder Bremen on toiseksi viimeisenä ja tämän perinneseuran kohtaloa saadaan seurata jännityksellä, joskin itse uskon vielä jonkinlaiseen nousuun pois suoran putoajan paikalta.

Kolmanneksi viimeisenä majaileva Fortuna Dusseldorf saa kerrointa putoamiselleen 1.75. Tämä vetää ehdottomasti puoleensa. F95 on ravannut hissiseurana eri sarjatasojen välillä tällä vuosituhannella ja uhkaavasti divari meinaa jälleen kutsua. Ounastelen Bremenin jyräävän vielä Fortunan ohi ja suoran putoajan paikka menee Dusseldorfiin.

Näillä mennään. Pian nautitaan jälleen futiksesta, sitä onkin kaivattu. Pelikohtaisia vihjeitä Saksanmaalta tulossa vielä viikonloppuna!

LYÖ VETOA!

Video: Etelä-Korean liigan avauskierroksella nähtiin mahtava kantapäämaali

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here