Wolves nappasi shokkivoiton Citystä – katso dramaattiset huippuhetket!

Wolves järjesti perjantai-illan kunniaksi todellisen jymypaukun, kun se kaatoi kotikentällään Manchester Cityn maalein 3-2.

Jo ottelun avausjaksolla saatiin osviittaa siitä, millaista Boxing Dayn jälkihulinaa Molineux Stadiumilla tultaisiin näkemään. Pelikello oli ehtinyt juosta vasta 12 minuuttia, kun Wolvesin portugalilaishyökkääjä Diogo Jota karkasi läpiajoon. Jota ehti jo nostaa pallon yli vastaan tulleen Edersonin, eikä brassiveskarille jäänyt muuta mahdollisuutta, kuin kaataa Jota.

Palkinnoksi tempustaan Ederson sai ottelun tuominneelta Martin Atkinsonilta suoran punaisen kortin.

Noin kymmenen minuuttia myöhemmin Riyad Mahrez hankki rangaistuspotkun Citylle. Raheem Sterling ei onnistunut ensimmäisellä yrityksellä, mutta pilkku uusittiin Rui Patricion liikuttua liian aikaisin. Patricio torjui Sterlingin toisenkin yrityksen, mutta tällä kertaa englantilainen niittasi irtopallon verkkoon, vieden Cityn 0-1 johtoon.

Sterling osui myös toisen jakson alussa, mutta sitten alkoi kotijoukkueen kiri. Ensin Adama Traore kavensi tulisella laukauksella, ja vajaat kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa Raul Jimenez tasoitti ottelun Benjamin Mendyn sekoilun jälkeen.

Huikean draaman kaaren täydensi Matt Doherty, joka sijoitti pallon City-maalin alakulmaan vain hetkeä ennen lisäajan alkua.

3-2 tappion myötä City jämähti Valioliigan kolmannelle sijalle. Ero tapaninpäivänä Leicesterin murskanneeseen Liverpooliin on kasvanut jo 14 pisteeseen, jonka lisäksi Liverpoolilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna.