Aston Villan heikolle vierasvireelle luvassa jatkumoa

Aston Villan heikolle vierasvireelle on luvassa jatkumoa, kun Watford isännöi birminghamilaisia Vicarage Roadin nurmella. Molemmat joukkueet ovat putoamisviivan alapuolella, joten isoja pisteitä on tänään jaossa.

Watford oli eittämättä alkukauden suurimpia alisuorittajia Valioliigassa. Valmentajan ovi on käynyt jo muutamaan otteeseen ja tällä hetkellä vetovastuu on Nigel Pearsonin harteilla.
Sekasortoiset ajat vaikuttavat toistaiseksi olevan selätetty ja sarjajumbon paikalta on nyt ponnistettu pois.

Viime sunnuntaina Hornetit nappasivat kauden ensimmäisen kotivoittonsa Vicarage Roadilla. Vastassa oli Manchester United, joka kaatui tylyin 2-0 lukemin. Maalien makuun pääsivät Ismaila Sarr ja Troy Deeney. Pistetili karttui myös edellisottelussa Sheffield Unitedia vastaan. Bramall Lanella päädyttiin 1-1 tasatulokseen.

Aston Villan kausi on mennyt kaksijakoisissa tunnelmissa. Kotikentällä otteet ovat olleet kelvollisia, mutta vieraskentällä joukkueen kone on yskinyt pahasti. Villa on tällä hetkellä sarjan heikoin vierasjoukkue. Sen ainoat vieraspisteet tältä kaudelta ovat voitto Norwichista ja tasapeli Man Unitedia vastaan.

Aston Villa nappasi Norwichista jälleen voiton edelliskierroksella, kun vaihdosta sisään tullut Conor Hourihane teki ottelun ainokaisen reilun tunnin kohdalla. Tästä huolimatta Villan otteet eivät olleet kovin vakuuttavia ja voitto oli hieman yllättävä tulos loppujen lopuksi.

Pelivihjeessä lähdetään hakemaan Watfordille toista perättäistä kotivoittoa. Alkukauden vaikeuksien jälkeen näyttää siltä, että joukkue voi sisuuntua kovaankin iskuun Nigel Pearsonin kanssa. Lisäksi Aston Villan kehnot otteet vieraissa kannustavat luottamaan kotijoukkueeseen.

Pelivihje: Watford (2.04 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

Liverpool murskasi Leicesterin tapaninpäivänä – katso ottelun maalit!

Edellinen artikkeliZlatanin uusi osoite on selvillä – palaa AC Milanin paitaan
Seuraava artikkeliWolves nappasi shokkivoiton Citystä – katso dramaattiset huippuhetket!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän