West Ham haastavalla vierasreissulla Sheffieldissä

West Ham lähtee haastavalle vierasriessulle Pohjoiseen päin, kun Valioliigakierros numero 22 alkaa kamppailulla Sheffield Unitedia vastaan. Kotijoukkue on ennakkosuosikki paperilla ja syystäkin.

Valioliigassa nähtiin jo kauden kuudennet valmentajapotkut, kun West Ham antoi monoa Manuel Pellegrinille. Kotitappio Leicesterille joulukuun loppupuolella oli liikaa Hammersin taustajoukoille. Valmentajaksi pestattiin tuttu nimi Valioliigan seuraajille, David Moyes. Moyesin alaisuudessa joukkueella on alla voitot Bournemouthista ja Gillinghamista, mutta nyt vastassa on kovemman iskukyvyn joukkue.

Nousijajoukkue Sheffield United on ansaitusti kahdeksantena sarjassa. Chris Wilderin luotsaama ryhmä on yllättänyt monet joukkueet omalaatuisella pelityylillään, jossa esimerkiksi ulompi toppari kolmen linjasta nousee mukaan hyökkäyksiin. Puolustuspeli on myös ollut Bladesin valtti, sillä joukkue on päästänyt Valioliigassa kolmanneksi vähiten maaleja heti Liverpoolin ja Leicesterin jälkeen.

Edelliskierroksella sheffieldiläiset taipuivat juurikin Liverpoolille vieraissa 2-0 lukemin, mutta vieraspeli Anfieldillä on sen kaliiperin haaste, ettei juuri muuta ollut odotettavissakaan. Materiaaliltaan joukkue on sen verran takana kärkiseuroja, ettei pisteitä pysty liikaa odottamaan. Edellinen Bladesin ottelu oli FA Cupissa AFC Fyldeä vastaan, josta irtosi jatkopaikka 2-1 voitolla.

Pelivihjeessä luotetaan Bladesin vireeseen. Allekirjoittanut ei ihan liikaa luota Moyesin tuomaan muutokseen West Hamin pelissä ja kotijoukkue on pysynyt tasaisen vakuuttavana. Kakkoseen yltävä kerroin maistuu hyvin.

Pelivihje: Sheffield United (2.00 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

Tsekkaa myös: VAR saapuu Suomeen vuonna 2022, mutta halvaksi se ei tule

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here