Lazion maalikikkailua lapulle

Serie A uusi logonsa tulevan kauden alla.

Viikonloppu ja ihanaisen tuliset suursarjojen taistot lähestyvät. Kukapa ei voisi moisesta innostua – jopa aktivoitua. Kevään ratkaisuihin on enää yllättävän vähän aikaa.

Lazio – Napoli

Joulutauko on aina joulutauko, ja joskus joulutauon aikana saattaa tapahtua minimaalisia ihmeitäkin, mutta kyllähän asetelma vireiden osalta on tällä hetkellä selkeä. Joulutauon jälkeiset ensimmäiset esiintymiset eivät liiemmin virekäyriä ole muuttaneet, ja Lazio painaa edelleen nastan pyylevässä myötätuulessa (viimeisen viiden Serie A -myräkän saldo 5-0-0, maaliero 12-4).

Napoli puolestaan riplailee varjojen mailla. Itse asiassa joukkue on tepastellut koko kauden ajan enemmän tai vähemmän savessa, eikä valmentajanvaihdos ole tuonut toivottua erektiota pelihousuihin. Viimeisestä 12 virallisesta matsista on irronnut ainoastaan kaksi voittoa, eikä kolmen pisteen saaliin nappaaminen näytä ilmeiseltä kovakuntoisen Lazionkaan vieraana.

Lazio on ollut kuluneella kaudella Juventuksen jälkeen Serie A:n toiseksi paras kotijoukkue (6-2-0) ja paukutellut kotinurmellaan osumia tasan kolmen byyrin ottelukeskiarvolla. Napolin vieraspelaaminen kuvaa hyvin koko kauden rimpuilua; verkko heiluu molemmissa päissä, eikä sinällään taidokas pelaajamateriaali saa millään itsestään odotettuja tehoja irti.

Mitä kokoonpanoihin tulee, molemmat ryhmät pääsevät matsiin suhteellisen hyvässä tilanteessa. Napolilta näyttäisivät lojuvan sivussa tai puolittaisessa pelikunnossa alakerran Koulibaly ja Malcuit sekä todennäköisesti myös hyökkääjä Mertens. Milikin pelikuntoon toipuminen on ollut Napolille erittäin tervetullut juttu, mutta hyökkäystehoja kaivattaisiin myös muilta yläkerran veivareilta. Laziota harmittaa varmasti Correan nokkahuiluosastovuoro sekä Parolon pelikielto, mutta penkiltä löytyy Napolin tapaan korvaavaa seppää tilalle.

Pelivalinta

Lazion vire on kova ja etenkin kotona on mätetty maaleja maistukaiseen tahtiin – jopa odotettua enemmän. Yläkerran syömähammas ja Serie A:n tämänhetkinen maalikuningas Immobile on terävässä iskussa, joten maaleja voidaan odottaa myös haparoivaa Napolia vastaan. Napoli ei ole päässyt tasolleen oikeastaan missään vaiheessa kautta. Mestarien liigassa toki on kulkenut, mutta kotoisessa sarjassa suorittaminen on ollut ajoittain luvattoman heikkoa.

Kotietu, Lazion vire ja omalla tasolla suorittaminen sekä Napolin puoliheikko vieraspelaaminen ovat tekijöitä, jotka kääntävät meikäläisen vaa’an kotivoiton suuntaan. Napoli on ryhmien keskinäisiä taistoja viime vuosina hallinnut, mutta nyt on Laziolla iskun paikka. Lazio juhlistanee lauantaina 120-vuotista taivaltaan, mikä saattaa synnyttää minimaalista lisälatausta pelaajien nivusiin.

Koska matsin maaliodottama on meikäläisen papereissa koholla, tartun sinällään riskikkäämpään vaihtoehtoon Lazio + o2,5 kertoimella 2,90. Kerroin kelpaa niukkanaukka lapulle, joten lapulle sen myös isken.

Sellaista. Nastaa loppuviikkoa ja eteenpäin. Jos jotain päätätte pelailla, muistakaa maltti ja kassanhallinta.

Lisää Serie A -kertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here