Watfordin ja Arsenalin kamppailu pysyy tasaisena

Watfordin ja Arsenalin yhteenotto nähdään tänään Vicarage Roadilla sunnuntai-illan Valioliigahelmenä. Vaikean alkukauden pelannut Watford on ollut maajoukkuetauon aikana muutosten kourissa.

The Hornets on sukeltanut rankasti Valioliigan neljä ensimmäistä kierrosta. Sarjan viimeisenä oleva joukkue saalisti sen ensimmäiset pisteet viimekierroksella sekasortoista Newcastlea vastaan, kun ottelu päättyi 1-1. Kuvaavaa on se, että Will Hughesin tekemä maali tuossa ottelussa oli vasta Watfordin toinen tällä valioliigakaudella. Nyt kuitenkin Watfordin johto yrittää tehdä muutoksia. Watford-faneille tuttu koutsi Quique Sánchez Flores palaa seuran päävalmentajaksi ja Javi Gracia sai näin ollen kenkää.

Arsenalilla on takanaan kaksi hankalaa ottelua. Ensin oli vierailu Anfieldille, jossa Liverpool oli ansaitusti parempi. Ottelu päättyi 3-1, Lucas Torreiran tehtyä Arsenalin ainokaisen. Ennen maajoukkuetaukoa ollut Pohjois-Lontoon derby sen sijaan oli todella tasainen vääntö, jossa pisteet jaettiin 2-2 tuloksella. Tutut nimet toimivat tehokaksikkona: Alexandre Lacazette & Pierre-Emerick Aubameyang.

Kumpikaan joukkue ei täysin ilman menetyksiä kokoonpanon suhteen pääse. Kotijoukkueella on sivussa Troy Deeney ja Craig Cathcart. Myös Etienne Capoue on sairastellut viikolla, mutta miehen pelikunto ei ole vielä täysin varmaa. Vierasjoukkue Arsenal lähtee koitokseen ilman pitkäaikaispotilas Hector Belleriniä, Konstantinos Mavropanosta sekä kesän hankintaa Kieran Tierneytä. Kokoonpanojen suhteen on mielenkiintoista nähdä, ottaako Danny Welbeck minuutteja entistä seuraansa vastaan. Deeneyn poissaolon myötä tämä on todennäköinen skenaario.

Valmentajan vaihdoksen jälkeen seurat usein pelaavat uudella itseluottamuksella ja tänään uskotaan että Watford voi antaa kunnon vastuksen Tykkimiehille. Pelivihjeessä haeatan tasuria puoliajalta. Luotto on siihen ettei Watford turhia tässä matsissa hötkyile ja pitää Gunners-hyökkäyksen poissa vaarapaikoilta. Puoliaikavedoksi voi myös kokeilla tulosvetoa 0-0, jolle saa maistuvan 3.75 kertoimen.

Pelivihje: Tasapeli puoliajalla (2.40 @Coolbet)