Ilmaiskisa: Veikkaa Mestarien liigan avauskierroksen tuloksia – Voita 10 000 €

ilmaiskisa

Jalkapallon Mestarien liiga alkaa tiistaina 17.9. Markkinoiden korkeimpia jalkapallokertoimia tarjoava vedonlyöntiyhtiö Coolbet tarjoaa uuden kauden kunniaksi mahtavan kilpailun, johon osallistuminen on täysin ilmaista, eikä sido kisaajia mihinkään. Kilpailun voittajat jakavat keskenään hurjan 10 000 € palkintopotin!

Ilmaisessa kilpailussa veikataan Mestarien liigan ensimmäisen ottelupäivän kuuden ottelun tuloksia. Kaikkien 6/6 oikeata tulosta veikanneiden kesken jaetaan 10 000 €! Rahapalkinnot eivät sisällä kierrätysehtoja, vaan rahat voi nostaa pankkitilille heti voiton jälkeen. Jos vain yksi kilpailija veikkaa kaikki kuusi tulosta oikein, hän saa koko palkintopotin itselleen.

Ainoana vaatimuksen kilpailuun osallistumiseen on se, että osallistujilla tulee olla pelitili Coolbetilla. Heidän ei tarvitse olla tehnyt talletusta tai pelannut koskaan Coolbetilla, pelkkä asiakkuus riittää.

Jos sinulla ei ole vielä Coolbetin pelitiliä, saat sen avattua ilmaiseksi tästä linkistä. Samalla saat halutessasi hyödyntää ensitallettajan bonuksen (esim. talleta 10 € – saat 50 € pelirahaa), mutta se ei ole pakollista.

Mikäli sinulla on jo pelitili Coolbetilla, siirry suoraan kampanjasivulle tästä linkistä ja jätä ilmainen veikkauksesi.

Coolbet tarjoaa Mestarien liigaan jatkuvasti huippukertoimia. Artikkelin kirjoitushetkellä Coolbet tarjoaa esim. kierroksen huippuottelussa Dortmund-Barcelona vierasvoitolle markkinoiden korkeimman kertoimen 2,38. Ajankohtaiset kertoimet Mestarien liigaan löydät täältä.

Onnea kilpailuun!

TÄSTÄ MUKAAN KISAAN!


Lue myös: Video: Lukas Hradeckyltä uskomaton tuplatorjunta Dortmundia vastaan!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here