Toni Koskela palaa napapiirille

HJK-leiriin siirtynyt Toni Koskela kohtaa vanhan seuransa lähes välittömästi siirtonsa jälkeen. Rovaniemeläisillä on vaikea paikka päästä yllättämään vanha päävalmentajansa. Näiden kahden joukkueen keskinäiset ovat olleet viihdyttäviä otteluita aiemmilla sesongeilla, joten odotettavissa sitä samaa tänään.

Ilmainen kisa Mestarien liigaan – potissa 10 000 euroa!

Klubin surkea alkukausi ajoi tilanteen siihen, että joukkuetta useamman kauden valmentanut Mika Lehkosuo vapautettiin tehtävistään. Päävalmentajan tontille hankittiin HJK-taustaa omaava Toni Koskela, joka valmensi illan vastustajaa RoPSia. Tämä tuo mielenkiintoisen aspektin tulevaan kamppailuun, koska Pasi Tuutin luotsaama RoPS tuskin yllättää helsinkiläisiä helposti. Ennen uutta pestiään Tuutti toimi Koskelan apuvalmentajana sekä seuran valmennuspäällikkönä, joten kaverukset pääsevät ottamaan mittaa toisistaan toden teolla.

RoPS ei ole ollut ihan yhtä vahva, mitä menestyksekkään viime kauden jälkeen sopi odottaa. Joukkue on valahtanut sarjassa kymmenen pelatun ottelun jälkeen yhdeksännelle sijalle. Joukkuetta tulee auttamaan tänään todennäköisesti kokoonpanoon palaava maalitykki Aleksandr Kokko. Kokko, eli tuttavallisemmin Boris on Veikkausliigan tasolle maalinteon eliittiä ja on valmis kääntämään otteluita joukkueelleen omalla tehokkuudellaan.

Koskelan ensimmäinen matsi Klubin peräsimessä päättyi odotettuun 3-1 kotivoittoon surkean alkukauden pelanneista Kokkolan Pallo-Veikoista. Kuitenkaan, oma pää ei pysynyt puhtaana, joka antaa meidän pelivalintaamme oman mausteensa. Klubille tänään kaikki muu kuin kolme pistettä olisi pettymys. Kertoimet ovat reippaasti helsinkiläisten eduksi ja rohkeimmat voivat varmasti lähteä hakemaan yllätyksiä kotijoukkueen puolelta.

Pelivalinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin (2.14 @Coolbet)

Viisi edellistä keskinäistä Rovaniemellä ovat päättyneet siihen, että molemmat joukkueet ovat osuneet. Näissä otteluissa on nähty myös 19 maalia, joten mistään nyhjäyksestä ei ole ollut kyse. Edellisten otteluiden numeroihin vedoten on hyvä lähteä hakemaan myös tästä kamppailusta molempien joukkueiden osumaa.

LYÖ VETOA!

Lue myös: Sarrin äsittämätön nousu Serie D:stä Eurooppa-liigan voittajaksi reilussa kymmenessä vuodessa!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here