Voittaako Liverpool Mestarien liigan? – Voita kympillä satanen!

Liverpool

Mestarien liigan finaali pelataan lauantaina Madridissa. Ottelussa kohtaavat yksi kauden suurimmista Mestarien liigan yllättäjistä Tottenham Hotspur sekä viime vuonnakin finaaliin yltänyt Liverpool. Liverpool lähtee otteluun selvänä suosikkina. Lue alta pelivihje otteluun.

Liverpool mahtavassa vireessä, Tottenhamilla ollut vaikeampaa

Liverpool on ollut keväällä todella kovassa iskussa: Viimeisestä 14 ottelustaan Liverpool on voittanut peräti 13! Ainoan tappionsa joukkue kärsi kivikovan Barcelonan vieraana Mestarien liigan semifinaalien ensimmäisessä osaottelussa. Kukaan ei uskonut Liverpoolin nousevan Barcelonassa kärsityn 0-3 tappion jälkeen, mutta englantilaisjoukkue osoitti todellista sisukkuutta voittamalla toisen semifinaaliottelun kotonaan maalein 4-0.

Ilmainen Mestarien liiga -kilpailu – Voita 10 000 €

TSEKKAA TÄMÄ:

Tottenhamilla sen sijaan on ollut vaikeampaa viime aikoina: Viimeisestä 14 ottelustaan Tottenham on nimittäin voittanut 6, pelannut kerran tasan ja hävinnyt peräti seitsemästi. Spurs on kuitenkin pystynyt voittamaan kaksi tärkeintä otteluaan tuolla aikavälillä, kun se voitti Mestarien liigan pudotuspeleissä sekä Ajaxin että Manchester Cityn ja eteni kummastakin otteluparista jatkoon vierasmaalin turvin.

Edelliset ottelut

Liverpool on voittanut finaalijoukkueiden molemmat kohtaamiset tällä kaudella. Syyskuussa Liverpool haki Tottenhamin kotiottelusta vierasvoiton maalein 1-2. Maaliskuun lopussa Liverpoolissa pelattu kauden toinen kohtaaminen päättyi niin ikään Liverpoolin voittoon maalein 2-1.

Joukkueiden välisissä kohtaamisissa on totuttu näkemään myös paljon maaleja. Viimeisessä neljässä ottelussa on nähty yhteensä 15 maalia. Ja kaikissa näissä otteluissa on tehty vähintään 3 maalia. 

Peli-ideat otteluun

Joukkueiden esittämien otteiden perusteella, ottelun todennäköisin lopputulos on Liverpoolin voitto maalirikkaassa ottelussa.

Vedonlyöntiyhtiö Coolbet tarjoaa tähänkin otteluun jälleen markkinoiden korkeimpia kertoimia. Ottelun kaikki kertoimet löydät täältä. Alla toimituksen valinnat lauantain otteluun:

  • Liverpool voittaa 1×2 (1.93 @Coolbet)
  • Yli 2,5 maalia (1,94 @Coolbet)

Näin kymppi Poolille tuo lähes satasen palautuksen

Peliyhtiö Coolbet tarjoaa Liverpoolin voitolle kertoimen 1,93. Coolbetin uudet asiakkaat saavat korotettua valitsemansa vedon kertoimen viisinkertaiseksi, jolloin kympin panoksella voittaa jopa 95,50 euroa. Lue ohjeet tarjouksen lunastamiseen alta.

  1. Siirry kampanjasivulle tästä linkistä
  2. Valitse kampanjasivulta tarjous: TALLETA 10 € – PELAA 50 €
  3. Tee 10 € talletus, jonka jälkeen sinulla on 50 € pelirahaa
  4. Pelaa koko pelikassa Liverpoolin voitolle
  5. Jos Liverpool voittaa, sinä voitat 10 euron sijoituksella 96,50 euroa (50 x 1,93)

HUOM! Kertoimet voivat vaihdella. Yllä mainitut kertoimet on tarkastettu artikkelin kirjoitushetkellä. Tarjous koskee vain uusia asiakkaita. Muista lukea myös talletusbonuksen säännöt ja ehdot.


Lue myös: Osallistu ilmaiseen Mestarien liiga -kisaan ja voita 10 000 €

Edellinen artikkeliHullu tilastofakta Eurooppa-liigan finaalista hämmentää – ”Tietovisakysymys tuleville vuosille”
Seuraava artikkeliJoona Toivio maalasi voitollisessa cup-finaalissa Ruotsissa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän