Video: Kamerunin Vincent Aboubakar viimeisteli huikean kylmänviileän chippimaalin

Kamerunin ja Serbian välisen maanantaina pelatun ottelun näkyvimmäksi hahmoksi nousi Kamerunin Vincent Aboubakar.

Kamerun ja Serbia tarjosivat maanantaina iltapäivällä todellisen maali-iloittelun. Serbia siirtyi toisen puoliajan alussa jo 3–1-johtoon, mutta Kamerun nousi kahdella salamamaalilla rinnalle.

Kamerunin kirin arkkitehti oli 55. minuutilla kentälle vaihdettu Vincent Aboubakar. Hän ehti olla kentällä vain noin kahdeksan minuuttia, kunnes taituroi yhden kisojen tähän asti huikeimmista maaleista.

Aboubakar karkasi läpiajoon, jallitti hänet kiinni juosseen puolustajan ja chippasi pallon rauhallisesti yli Serbian veskarin. Upea taidonnäyte uhkasi kuitenkin jäädä palkitsematta, sillä tilanne näytti äkkiseltään selkeältä paitsiolta. VAR-tarkastus kuitenkin paljasti, ettei tilanteessa ollut paitsiota ja kaunis osuma sai paikkansa pöytäkirjoissa.

Eikä Aboubakarin dominointi jäänyt siihen. Vain parisen minuuttia yksilösuorituksensa jälkeen hän syötti Eric Maxim Choupo-Motingin tekemän tasoitusmaalin, mikä jäi myös ottelun viimeiseksi.

Sveitsi, Kamerun ja Serbia ratkaisevat toisen jatkopaikan lohkon päätöskierroksella. Brasilia varmisti maanantai-iltana paikkansa jatkopeleissä. Sveitsillä on kolme pistettä, kun taas Kamerunilla ja Serbialla molemmilla on yksi piste. Päätöskierroksen ottelut ovat Kamerun-Brasilia ja Serbia-Sveitsi.

LUE MYÖS: Kokeile päivittäistä ilmaispeliä ja voita ilmaisveto!

Vincent Aboubakar tyylittelee huikean chippimaalin

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän