Viiltävää analyysia tarjolla illan Serie A -kamppailuun

Coolbetin Blogissa voit perehtyä viikottain yhteen peli-ideaan jostain Euroopan huippusarjoista. Tänään lauantaina katseet käännetään Serie A:n otteluun, jossa alisuorittanut Fiorentina isännöi sarjan jumboa, Crotonea. Matsi käynnistyy kello 21:45.

NAPPAA ENSITALLETUSBONUS!

Fiorentina pystyy parempaan

Fiorentina lähti kauteen Giuseppe Iachinin alaisuudessa, mutta alkukauden heikot tulokset johtivat potkuihin jo seitsemän kierroksen jälkeen. Tilalle nimitettiin joukkuetta aikaisemminkin kausilla 05/06 – 09/10 luotsannut Cesare Prandelli. Toistaiseksi Fiorentinan kauden parhaat peliesitykset nähtiin ensimmäisillä kierroksilla Iachinin alaisuudessa, mutta tuolloin hyökkäyksessä operoi vielä Juventukseen siirtynyt Federico Chiesa. Edelliset kolme kautta joukkueen ehdottomiin avainpelaajiin lukeutuneen Chiesan lähtö jätti merkittävän loven Fiorentinan hyökkäyskalustoon.

Fiorentinan pelaajamateriaali on Chiesan lähdöstä huolimatta verrattain laadukas ja kevätkaudella tuloksiin voidaan odottaa maltillista nostetta. Fiorentina on ennen perjantaina alkavaa kierrosta sarjataulukossa sijalla 14 ja pisteitä on kasassa 18. Maaliodottamista ja vedonlyöntimarkkinan odotuksista johdettu pisteodottama Fiorentinalle on 24 pistettä. Pisteodottama oikeuttaisi sijoitukseen yhdeksän, joka vastaa melko tarkasti joukkueen sijoitusta omassa rankingissamme.

Vuosi ei ole alkanut Firenzessä tuloksellisesti mairittelevasti. Tämän vuoden puolella pelattujen neljän ottelun saldo on 1–1–2. Viime viikonlopun 0–6-tappio Napolin vieraana näytti paperilla rumalta, mutta maaliodottamien valossa kentällä nähty tasoero oli selvästi loppulukemia maltillisempi. Murskatappiota edelsi odotuksia vastannut 1–0-kotivoitto heikomman Cagliarin kustannuksella. Lähtökohdat viikonlopun otteluun ovat loukkaantumistilanteen osalta optimaaliset, kun ennakkotietojen mukaan Prandelli saa käyttöönsä koko miehistön.

Tsekkaa koko blogi & pelivihje tästä!

Lue myös: Panostusämpyilyä Italiaan ja Espanjaan

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here