Panostusämpyilyä Italiaan ja Espanjaan

Viikonloppu ja viikonlopun maistukaiset futishärdellöinnit vyöryvät kohti, ja sepä kohottaa mieltä kuin sunnuntainen yrttijuustokärkkäri konsanaan. Olen takertunut kiinni useampaan viikonlopun myräkkään – ohessa lyhyttä pohdintaa muutamaan matsiin liittyen.

Celta – Eibar

Celtan peli piristyi varsin hyökkääväksi – ja ennen kaikkea pisteitä tuovaksi – Eduardo Coudetin astuttua jokunen aika sitten puikkoihin, mutta viime aikojen puolustuksellinen taaperrus osoittaa, että nyt painitaan taas oman pään vuotamisen kanssa. Oma verkko on rytissyt viimeisessä kolmessa matsissa peräti 11 kertaa, joten eipä tuo hirveän hyvältä näytä.

Hyökkäävään pelityyliin toki pyritään sunnuntainakin, mutta tähtihyökkääjä Iago Aspasin poissaolo syö joukkueen hyökkäystehoja. Keskikentän merkittävänä poissaolona mainittakoon Denis Suarezin puuttuminen. Mikäli sekä Lucas Olaza että edellisessä väännössä loukkaantunut Jeison Murillo puuttuvat sunnuntaisesta miehityksestä, tulee alakerrasta väkisinkin aavistuksen reikäjuustoisempi.

Eibar pääsee Celtan vieraaksi erittäin hyvässä kokoonpanotilanteessa, joten jonkinlaista iskukykyä voidaan Jose Mendilibarin miehiltä odottaa. Joukkue on tehnyt vähintään yhden maalin 10 viimeisessä pelissään ja tuskinpa jää maaleitta sunnuntainakaan.

Pelivalinta

Celtan rapean räväkkä pelityyli, viime aikojen puolustuspään ongelmat ja alakerran poissaolot sekä Eibarin mukavilla kokoonpanouutisilla marinoitu puolityydyttävä maalintekovire ovat tekijöitä, jotka saivat allekirjoittaneen kiinnostumaan yli 2 maalin lopputulemasta kertoimella 1,70. Tasan kahdella maalilla valinta mitätöityy.

Celta on sykkinyt alle kahden maalin lopputulemaan viimeksi syyskuun alussa, Eibarilla moinen tapahtui 10 ottelua sitten.

AC Milan – Atalanta

Lyhyestä pomputteluvirsi kaunis. AC Milanin kokoonpanotilanne ei Stefano Piolia hymyilytä, mutta onneksi käskyttäjällä on kärjessä jälleen tervehtyneenä kirmailemassa Zlatan Ibrahimovic.

Alakerran kokoonpanohuolet heikentävät puolustusta, ja kun Alexis Saelemaekersin ja Hakan Calhanoglun kaltaiset sepät puuttuvat keskikentällä, on Milanin valmennuksella pienen mietinnän paikka. Kuten todettua, Ibrahimovicin tasoinen johtohahmo on aina aarre ja samalla pelote vastustajalle, mutta tokihan Atalantan hyökkäyskalusto osaa Milanin heikentynyttä puolustusta rokottaa. Atalantan kokoonpanotilanne on ainakin näin perjantaina tätä raapustellessani erittäin hyvä. 

Pelivalinta

Kertoimella 1,59 vuorattu yli 2,5 maalin lopputulema kelpaa. Myös o2,5 + BTTS oli harkinnassa, mutta näin tällä kertaa. Muodostan yllä lojuvan espanjalaisvalinnan kanssa singleä riskikkäämmän tuplan, joka laskeutuu kotiin sunnuntaina, jos on laskeutuakseen.

11 pistettä Atalantaa edellä viipottava sarjakärki AC Milan olisi vallitsevassa tilanteessa varmasti tyytyväinen tasuriin, mutta omissa papereissa todennäköinen Atalantan ensimmäisen puoliajan avausmaali varmasti avaisi peliä aivan uudella tavalla. Sellaista.

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua. Lisää kertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here