Viikon Valiovihje: Newcastle – Bournemouth

Kuuden ottelukierroksen jälkeen tasapisteissä olevat Newcastle ja Bournemouth ovat pelanneet samasta pistemäärästä huolimatta melko erilaiset alkukaudet. Newcastle on ollut tilastojen valossa paljon vieraitaan laadukkaampi.

Hyökkäyspäässä kaikista sarjan joukkueista vain Liverpool, Arsenal, Man City ja Tottenham ovat onnistuneet laukomaan boksin sisältä Newcastlea enemmän laukauksia. Vastaavasti Bournemouth pitää viimeistää sijaa kaikissa laukaisutilastoissa: Boksin sisältä Kirsikat on päässyt yrittämään maalintekoa 24 kertaa, kun sarjan toiseksi pienin lukema on Leicesterin 32.

Bournemouth on koko sarjan ainoa joukkue, joka ei ole yhdessäkään alkukauden ottelussa onnistunut kerryttämään yli yhden maalin maaliodottamaa. Newcastle on puolestaan onnistunut samassa viisi kertaa kuudesta.

Puolustuspäässä Newcastlen alkukauden tilastot ovat olleet sarjan keskitasoa ja Bournemouthin sarjan heikoimpien joukossa. Newcastle tulee todennäköisesti ottamaan kotikentällä ohjakset itselleen ja painamaan vieraiden linjat alas. Tämä sopinee hyvin myös tilapäiselle Bournemouth-käskyttäjä Gary O’Neilille, jolla pitäisi olla tiedossa Newcastlen ongelmat matalien blokkien murtamisessa.

Tsekkaa blogikirjoitus kokonaisuudessaan sekä pelivihje matsiin TÄSTÄ!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän