Valioliigassa nähtiin lauantai-iltapäivällä ruma taklaus, jonka seurauksena Wolverhamptonin Nathan Collins ajettiin suihkuun.

Manchester City kaatoi vieraskentällä Wolverhamptonin numeroin 0-3 (0-2) Valioliigassa lauantaina.

City meni reilussa vartissa 0-2-johtoon, kun Jack Grealish osui heti avausminuutilla ja sitten maaliruisku Erling Haaland osui 16. minuutilla. Cityn urakka helpottui reilun puolen tunnin kohdilla, kun kotijoukkueen Nathan Collins sai suoran punaisen kortin.

Collins tuli hieman myöhässä pallontavoittelutilanteeseen, ja Grealish ehti tökätä pallon eteenpäin. Collinsin hyppytaklaus osui Grealishia vatsaan varsin ilkeän näköisesti. Cityn Phil Foden viimeisteli 0-3-loppulukemat toisella jaksolla.