Triplaus & day 1: Nottingham Forest – Fulham

Triplaus startataan perjantain kattauksesta Valioliigaa ottelusta Nottingham Forest – Fulham. Kaveriksi poimitaan myös Puolan Ekstraklasaa.

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Sarjanousijat kohtaavat klo 22:00 alkaen City Groundin iltavalaistuksessa. Fulham on startannut kauden positiivissävytteisesti, kun taas Forest on nähty otsikoissa urheilullisen menestyksen sijaan pelaajahankintojensa puolesta.

TSEKKAA TÄMÄ:

Lapulle ei poimita valintaa siitä kenelle pisteet jaetaan, vaan keskitytään Aleksandar Mitrovicin tehoiluun. Serbihyökkääjä on Valioliigan maalipörssin sijalla kaksi, kun verkot ovat heiluneet kuuteen otteeseen. Viime kaudella Forestia kahdella maalilla rokottanut Mitrovic starttaa vieraiden piikissä tänäänkin ja maali per peli tahdille on tilauksessa jatkoa.

Legia Varsovan viime kauden heikko vire on palannut vanhaan tasaiseen suorittamiseen. Tämän myötä on helppo poimia kaveriksi kotivoitto, kun heikosti sesongin aloittanut sarjanousija Miedz Legnica saapuu vieraaksi pääkaupunkiin. Vieraissa Legnica on raapinut vain yhden pisteen alkaneella kaudella ja vastaavasti Legia kuuluu vahvimpiin kotisuorittajiin.

Lapulle: Mitrovic tekee maalin (2.10) + Legia Varsova voittaa (1.62) = 3.40

Avauspäivän panos: 10€

Edellinen artikkeliVideo: Maalivahti torjui rankkarin ja kolme jatkolaukausta National Leaguessa
Seuraava artikkeliViikon Valiovihje: Newcastle – Bournemouth

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän