Viikon Valiovihje: Bournemouth – Leicester

Vihdoin viime kierroksella avausvoittonsa Valioliigassa napannut Leicester matkaa tänään etelään Bournemouthin vieraaksi ja Valiovihje iskee otteluun kiinni.

Leicesterin tämän kauden otteluissa on nähty molemmissa kenttäpäädyissä todella paljon maaleja maalipaikkoihin nähden. Ketut on tehnyt sarjan kuudenneksi eniten maaleja, vaikka sen xG-lukema on ollut alkukauden neljänneksi pienin.

Bournemouthilla on tältä kaudelta rumat rökäletappiot sarjan parhaimpia joukkueita vastaan (Liverpool 0-9, Man City 0-4 ja Arsenal 0-3), mutta muita joukkueita vastaan sarjanousija on pystynyt huomattavan tasaisiin otteluihin. Joskin vieraspeli Newcastlea vastaan oli isäntien täyttä dominanssia 1-1 tasatuloksesta huolimatta.

Bournemouth on perustanut pelitapansa myös Scott Parkerin potkujen jälkeen vahvasti puolustuksen varaan. Joukkueen hyökkäyspelaaminen on kaikilla mittareilla koko sarjan selkeästi huonoin. Kirsikat ei ole vielä yhdessäkään tämän kauden ottelussaan tuottanut yli yhden maalin xG-lukemaa, kun kaikki muut sarjan joukkueet ovat pystyneet siihen jo vähintään kolmesti.

Tsekkaa blogikirjoitus kokonaisuudessaan sekä pelivihje matsiin TÄSTÄ!

Edellinen artikkeliVideo: Zvonimir Boban potkaisee poliisia Jugoslavian liigan derbyssä 1990
Seuraava artikkeliTriplaus & day 2: Veikkausliigaa lapulle ranskalaismausteella

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän