Triplaus & day 2: Veikkausliigaa lapulle ranskalaismausteella

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Eilinen selätettiin kakkosbulin tarjonnalla, mutta tänään vaihdetaan maisemaa. Suunnataan katseet Välimeren rannalle, kun klo 18:00 Merseille isännöi AC Ajacciota. Vierailla on yhdeksän kierroksen jälkeen jo seitsemän tappiota, joten sarjajumbon on todella yllätettävä tänään pisteitä ajatellen. Mestarien liigassa Sportingin tiistaina voittanut Marseille kulkee yhä tappioitta ja on PSG:n kannassa mestaruustaistossa. Haistetaan voittoa kotiin, mutta yhden maalin voitto on ainoa kompastuskivi sen suhteen.

Täydennetään lappu VPS:n kotivoitolla AC Oulusta. Vieraat ovat jo voittaneet haastajasarjan ja nyt ei ole syytä painaa kaasu pohjassa ennen euroloppusarjaa. Kelvollisen kauden pelannut VPS kamppailee vielä paikasta näihin karkeloihin ja Hietalahdessa kelpaa tänään vain voitto. Odotuksissa oululaisten kokoonpanokierrätystä ja mustavalkoisten menestystä.

TSEKKAA TÄMÄ:

Lapulle:

Marseille voittaa & ottelussa yli 1.5 maalia (1.92)

VPS voittaa ottelun (1.71)

2.päivän panos: 31,68€

Edellinen artikkeliViikon Valiovihje: Bournemouth – Leicester
Seuraava artikkeliVideo: AC Oulun Rafael Floro laukoi unelmaosuman Veikkausliigassa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän