Viikko aloitetaan Interin ja Real Madridin kyydissä

Tämä tuplausviikko aloitetaan Interin ja Real Madridin kyydissä, kun 5000€ jackpot on jälleen tarjolla.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Granada – Real Madrid

Granada pääsee isännöimään La Ligan piikkipaikalla olevaa Real Madrdia, joka porskuttaa kohti mestaruutta kovaa tahtia. Los Blancos on voittanut sarjan ainoana joukkueena joka ikisen ottelun koronatauon jälkeen. Tänään on saavutettavissa jo yhdeksäs perättäinen kolmen pisteen matsi.

Paluumuuttaja Zinedine Zidanen miehistö ei tule näihin matseihin kompastelemaan. Voitolla piste-ero Barcelonaan kasvaisi takaisin neljään pojoon, joka pitää mestaruushaaveet täysin omissa käsissä. Rutiininomainen ja vähämaalinen vierasvoitto on nähtävissä.

Inter – Torino

Serie A:n ottelukierros numero 32 saadaan pakettiin tänä iltana, kun Torino saapuu Interin vieraaksi Milanoon. Kotijoukkue on selkeä ennakkosuosikki, vaikka sen riveistä puuttuukin avauksen pelaajia.

Antonio Conten ryhmä oli pitkään mukana jopa Scudettoa jahtaamassa, mutta Nerazzurrin tahti hyytyi kevään mittaan. Tällä hetkellä suurin panos on Atalantaa vastaan taistelu sarjan kolmannesta sijasta. Jos tänään oletettavasti kotivoitto tulee, nousee Inter takaisin kolmannelle sijalle pisteen turvin.

Kotivoittoon on helppo uskoa siitäkin syystä, miten heikosti Torino on pelannut vieraissa. Tappioita on sadellut kerta toisensa jälkeen ja joukkue onkin sarjataulukon häntäpäässä, ansaitusti. Tänään lienee tiedossa yksi tappio lisää tilaston jatkoksi.

TUPLAAMAAN!

Video: Jalkapallohistorian surkein rankkari nähtiin Englannissa vuonna 1991

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here