Sunnuntaille tähdätään AC Oulun ja Molden voimin

Triplauksen sunnuntaipäivälle lähdetään tähtäämään AC Ouluun ja Moldeen luottamalla. Eilinen osuma saatiin mukavasti maaliin kahden underin kera.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3.00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

AC Oulu – SJK Akatemia

Raatin stadionilla on tänään käsillä kolmannen kierroksen ottelu, jossa kohtaavat sarjaa kahdella voitolla johtava AC Oulu ja nollakerhossa oleva SJK Akatemia. Ottelusta kertoo paljolti se, että ACO:n suoran voiton kerroin on 1.12.

Lähdetään lapulle virittelemään oululaisten yli 2.5 maalin kohdetta. Pirteästi sarjakauden aloittanut Jyrki Aholan ryhmä voi tänään möyhentää akatemiaporukkaa aika rumastikin.

Haugesund – Molde

Norjan pääsarjan Eliteserienin hallitseva mestari Molde on aloittanut myös uuden kauden mallikkaasti. Kuuden ottelukierroksen jälkeen joukkue on sarjassa toisena, edellään vain Bodo/Glimt.

Tänään Molde on selkeä ennakkosuosikki, kun ryhmä vierailee Haugesundin kotistadikalla. Sarjan keskikastissa oleva kotijoukkue on tänään kovan paikan edessä. Molde on dominoinut joukkueiden keskinäisiä vuosien mittaan ja lähtee tänäänkin liuskalle.

LYÖ VETOA!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here