Norwich vastaantulijana Chelseaa vastaan

Norwich pelaa tänään Chelseaa vastaan, kun Valioliigan 36. ottelukierros aloitetaan tämän ottelun voimin.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Chelsea – Norwich

Illan panokset Stamford Bridgellä ovat paperilla selkeät. Chelsea tarvii jokaisen tarjolla olevan pisteen, jotta Frank Lampardin ryhmä nähdään ensi kaudella UCL-viheriöillä. Manchester Cityn europelipanna purettiin, joten tiedossa on kova kamppailu top 4 -sijoituksista Man Unitedin ja Leicesterin kanssa. Edellismatsin 3-0 vierastappio Sheffield Unitedille halutaan varmasti unohtaa ja kasvojenpesulle on nyt oiva sauma.

Norwichin tilanne on päinvastainen. Carrow Roadilla nähty edelliskierroksen 0-4 tappio West Hamille varmisti Kanarianlintujen putoamisen ensi kaudeksi. Nähtäväksi jää, kuinka motivoitunut nippu vierailta kentällä tänään nähdään.

Lähdetään rohkeasti pelaamaan illan isäntiä kunnon tasoituksella. Chelsea ottanee kuskin paikan aloitusvihellyksestä saakka ja ei nosta jalkaa kaasulta ennen tuntuvaa johtoa. Norwichin otteilla ei ole käytännössä enää minkäänlaista merkitystä ja tappiosarakkeelle on tiedossa yksi merkintä lisää.

LYÖ VETOA!

Video: Paolo Di Canion upea Fair play -suoritus Valioliigassa vuonna 2000

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here