Suomi pelasi kolmannen kerran viikon sisään keskiviikkoiltana. Joel Pohjanpalo oli iskussa ja teki kaksi maalia.

Sveitsi voitti Suomen numeroin 3-2 (1-2) St. Gallenissa keskiviikkoiltana pelatussa ystävyysottelussa.

Sveitsi meni johtoon 21. minuutilla, kun pallo pelattiin maalinedustalla Mario Gavranovicille, joka sijoitti pallon varmasti maaliin. Suomi ei kuitenkaan lannistunut, vaan nousi rinnalle ja ohi avausjakson aikana.

Ensin puolen tunnin kohdalla Joel Pohjanpalo puski naamallaan pallon verkkoon. Sitten 40. minuutilla Onni Valakari kaadettiin rankkarialueella, jonka seurauksena Jolle painoi pilkun sisään. Tauolle numeroissa 1-2!

Sveitsi tuli todella vahvasti toiselle jaksolle ja pyöritti peliä. Ruben Vargas vaihdettiin sisään 55. minuutilla ja vain minuuttia myöhemmin hän tykitti hienon 2-2-tasoitusmaalin.

Suomi pääsi loppua kohden peliin mukaan, kun muun muassa vaihdosta kehiin tulleet Glen Kamara ja Teemu Pukki olivat pirteänä. Sveitsi sai kuitenkin 87. minuutilla tehtyä voittomaalin harmittoman näköisestä tilanteesta, jossa Haris Seferovic puski pallon verkkoon ja teki loppunumeroiksi 3-2.

Joel maalailee

Jos twiitti ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Huuhkajat aloitti MM-karsintojen D-lohkon ottelunsa kahdella tasapelillä. Viime keskiviikkona Olympiastadionilla pettymykseltä maistunut 2-2-tasapeli Bosnia ja Hertsegovinan kanssa, ja sunnuntaina varsin mieluisa 1-1-tasuri Ukrainan vieraana. Tulikuuma Teemu Pukki teki Suomen kaikki kolme maalia.

Ti 16.11. klo 21.45 Suomi – Ranska

Kaikki ottelut näkyvät Viaplaylta ja ilmaiseksi Viafreesta.

Paljon keskustelua aiheuttaneet tulevat MM-kisat pelataan Qatarissa 21.11.-18.12.2022.