Video: Suomen EM-kisaryhmän julkistusvideo ihastuttaa

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät perjantaina 11. kesäkuuta. Suomi pelaa historiansa ensimmäisissä miesten arvokisoissa. 

Suomen päävalmentaja Markku Kanerva tiimeineen on tehnyt valintansa, ja 26 pelaajan ryhmä on nyt nimettynä. Joukkue nimettiin tyylikkäällä ja koskettavalla videolla, joka on saanut sosiaalisessa mediassa valtavasti kehuja. Videolla näkyy muun muassa julkkiksia, junioreita, kannattajia ja läheisiä, jotka kannustavat Suomen pelaajia.

Huuhkajat kohtaa EM-kenraalissaan Viron perjantaina 4. kesäkuuta. Olympiastadionilla pelattava ottelu käynnistyy kello 19:00.

Suomen EM-kisaryhmä

https://twitter.com/Huuhkajat/status/1399790747176550403

Jos twiitti ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Jos twiitti ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

11.6.-11.7. pelattavissa EM-kisoissa on mukana 24 maata, jotka pelaavat kuudessa neljän maan lohkossa. Suomi pelaa B-lohkossa yhdessä Belgian, Tanskan ja Venäjän kanssa. Lohkojen kaksi parasta ja neljä parasta lohkokolmosta etenevät neljännesvälieriin.

Yle ja Yle Areena näyttävät kaikki matsit suorina lähetyksinä. Suomi kohtaa Tanskan lauantaina 12.6., Venäjän keskiviikkona 16.6. ja Belgian maanantaina 21.6.

Lohko A: Italia, Turkki, Sveitsi, Wales
Lohko B: Suomi, Belgia, Tanska, Venäjä
Lohko C: Hollanti, Ukraina, Itävalta, Pohjois-Makedonia

Lohko D: Englanti, Kroatia, Tshekki, Skotlanti
Lohko E: Espanja, Ruotsi, Puola, Slovakia
Lohko F: Ranska, Saksa, Portugali, Unkari

— —
KATSO MYÖS: Jalkapallon EM-kisojen 2021 otteluohjelma – Yle näyttää kaikki matsit

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here