Minnesota Unitedin ja Suomen maajoukkueen 29-vuotias Robin Lod viimeisteli sunnuntaina mahtavan maalin MLS:ssä.

Minnesota United kaatoi kotikentällään Chicago Firen numeroin 3-0 (0-0) Major League Soccerissa sunnuntaina.

Ottelun kaikki maalit syntyivät toisella jaksolla. Emanuel Reynoso teki voittomaalin 72. minuutilla ja Kervin Arriaga lisäsi johtoa 84. minuutilla.

Komein osuma nähtiin 88. minuutilla. Robin Lod sai pallon haltuunsa rankkarialueella, jallitti vastustajan pakin kahville ja sijoitti kliinisesti loppunumeroiksi 3-0. Kyseessä oli Lodille kauden kolmas osuma.

Lod on vahvassa iskussa, sillä viime ottelussa hän teki voittomaalin Colorado Rapidsin verkkoon.

28 joukkueen Major League Soccerin kautta 2022 on pelattu nyt noin kahdeksan kierrosta. Minnesota United on Läntisessä konferenssissa ylemmässä keskikastissa, kun kasassa on 14 pistettä.