Bayern München varmisti viikonloppuna jo kymmenennen peräkkäisen Bundesliigan mestaruutensa. Thomas Müller juhli riehakkaasti.

Bayern kaatoi huippumatsissa Borissua Dortmundin numeroin 3-1 (2-0) lauantaina Bundesliigassa.

Serge Gnabry ja Robert Lewandowski osuivat avausjaksolla, ja tauolle mentiin 2-0-numeroissa. Dortmundin Emre Can kavensi toisen jakson alussa rankkarista, mutta Jamal Musiala viimeisteli 3-1-loppunumerot ottelun lopussa.

Bayern varmisti mestaruuden jo kolme kierrosta ennen sarjan päättymistä. Dortmund tulee kaikella todennäköisyydellä sijoittumaan sarjakakkoseksi.

Heti loppuvihellyksen jälkeen alkoi kentällä voitonjuhlat, ja olutta oli! Bayernin hyökkääjäkonkari Thomas Müller tunnettaan leikkisänä veijarina. Mies yllättikin kentän laidalla olleet kommentaattorit heittäen tuopillisen olutta heidän päälleen. Isoimmat olutsateen sai kokea entinen pelaajatähti Bastian Schweinsteiger.