24-vuotias keskikenttäpelaaja Mikko Kuningas pääsi maalin makuun maanantaina USL Championshipissä, Yhdysvalloissa.

Indy Eleven kaatoi kotikentällään Orange County FC:n numeroin 3-1 (0-1) Yhdysvaltojen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, USL Championshipissä, maanantaiaamuna Suomen aikaa.

Vierasjoukkue Orange County meni 0-1-johtoon 13. minuutilla, kun Mikko Kuningas pelattiin läpiajoon. Kliininen viimeistely ja mairea hymy päälle. Kotijoukkue Indy Eleven tuli kuitenkin toisella jaksolla rinnalle ja ohi.

27 joukkueen USL Championshipin kautta 2022 on pelattu nyt 6-8 kierrosta. Kärkikolmikkona 18 pisteellä ovat Colorado Springs Switchbacks FC, San Antonio FC ja Louisville City FC. Kuninkaan edustama Orange County majailee tyvipäässä, sillä kuudesta ottelusta kasassa on vain viisi pistettä.

KATSO MYÖS: Video: Robin Lod jallitteli tyylikkään maalin MLS:ssä