Video: Real Madrid nousi yliajalla voittoon – Nyt jo 35 ottelua putkeen tappioitta

La Liga otteluennakko, Jalkapallo, Puoliaika.com

Real Madrid kampesi itsensä yliajalla voittoon, kun kapteeni Sergio Ramos puski Toni Kroosin antaman kulmapotkun vastustamattomasti Deportivo-verkkoon. Zinedine Zidanen miehistö on pelannut nyt 35 ottelua putkeen ilman tappiota – putki on uusi seuraennätys.

Barcelonan voitettua Osasunan lauantain iltapäiväottelussa, Real Madrid tiesi, että vain voitto pitää piste-eron mukavassa 6 pisteessä. Sarjan häntäpäässä majaileva Deportivo piti olla vain suupala, mutta kotijoukkue sai tehdä täyden päivätyön kolmen pisteen eteen.

TSEKKAA TÄMÄ:

Ottelun maalittoman ensimmäisen jakson jälkeen kotijoukkue sai vihdoin avattua maalihanat, kun Álvaro Moratan upea kaukolaukaus yllätti Puolan maajoukkuevahti Przemysław Tytońin.

Tämän jälkeen vierailija sai kuitenkin yliotteen, kun Stokesta lainalla oleva Joselu iski kaksi salamamaalia vanhalla kotistadionillaan. Madridin myllytyksen jälkeen hurjia tehoja Realin C- ja B-joukkueissa takonut Mariano kampesi tasoituksen. Yliajalla ratkaisijaksi nousi jälleen kerran kapteeni Sergio Ramos, jonka puskumaali aloitti villit voitonjuhlat Santiago Bernabéulla.

Katso tästä ottelun maalit. Jos video ei toimi, niin katso se tästä linkistä.

http://dai.ly/x54xidm

Edellinen artikkeliVideo: Leicester iski neljästi Manchester Cityä vastaan – Vardylle hattutemppu
Seuraava artikkeliPuoliaika.com otteluennakko: Torino – Juventus

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän