Puoliaika.com otteluennakko: Torino – Juventus

Serie A otteluennakko, jalkapallo, puoliaika.com

Tänään on kaikille Italian futiksen ystäville tarjolla todellinen herkkupala, kun Derby della Molessa kohtaavat Torino ja Juventus. Stadio Olimpico Grande Torinon iltapäivästä on lupa odottaa vauhdikasta kamppailua, jossa Torino tulee tekemään kaikkensa Juven lyömiseksi.

Italian Serie A:n piikkipaikalla majaileva Juve lähtee päivän otteluun hyvistä asemista. Viimeisen kuuden ottelun aikana se on napsinut 5 voittoa. Ainoa pistemenetys oli yllättävä 1-3 tappio Genoan vieraana pari viikkoa sitten.

Torino puolestaan nappasi neljä perättäistä voittoa marraskuussa, mutta hävisi viikko sitten Sampdorialle 0-2. Sarjassa seitsemäntenä oleva Toro on kuitenkin mukana taistelemassa ensi kauden europaikoista.

Kotijoukkueen hyökkäyspelaaminen on ollut tällä kaudella todella hyvällä tasolla. Hyökkäyskolmikko Iago Falque, Andrea Belotti ja Adem Ljajić ovat yhteensä tehtailleet jo 22 maalia kauden liigaotteluissa. Varsinkin kymmenen maalia iskenyt Belotti on hankala pideltävä Juve-pakeille.

Torinolta puuttu kokoonpanosta loukkaantuneet Cristian Molinaro sekä keskikenttämies Joel Obi. Vierasjoukkueen lasarettiosastoa kuormittavat Dani Alves, Leonardo Bonucci, Andrea Barzagli, sekä Marko Pjaca.

Kaiken järjen mukaan joukkueet tulevat tarjoilemaan tapahtumarikkaan derbyn, johon vierasjoukkue Juve lähtee ennakkosuosikkina. Torinon mahdollisuuksia ei kuitenkaan kannata liikaa väheksyä, varsinkin sen vahvan hyökkäyspään vuoksi.

Puoliajan toimitus poimi Coolbetin listalta seuraavat kohteet, joita haemme päivän pelilapulle.

  • Tasapeli @3.30
  • Puoliaika/lopputulos 1/X @15.00
  • Andrea Belotti tekee maalin @2.95
Edellinen artikkeliVideo: Real Madrid nousi yliajalla voittoon – Nyt jo 35 ottelua putkeen tappioitta
Seuraava artikkeliVideo: Perparim Hetemaj tänään 30 vuotta – Katso tästä hänen upea vapaapotkumaali Pohjois-Irlantia vastaan

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän