Coolbet, Premier League, Valioliiga, Puoliaika, Puoliaika.com, Jalkapallo,

Viime kaudella Valioliigan mestariksi kruunattu Leicester City ei ole tällä sesongilla vakuuttanut. Nyt Claudio Ranierin suojattien vieraaksi King Power Stadiumille saapui mestarikandidaatti Manchester City.

Leicester avasi maalihanat heti ottelun alussa, kun Islam Slimani vapautti Jamie Vardyn avopaikkaan. Englantilainen kiitti tarjoilusta ja iski pitkästä aikaa liigamaalin. Parin minuutin päästä Andy King tuplasi Kettujen johdon upealla maalillaan boksin rajoilta.

Vardy vei toisella maalillaan Leicesterin peräti 3-0 taukojohtoon. Höyhenen kevyesti liikkuva Riyad Mahrez tarjoili todellisen leivoksen, josta Vardy ei erehtynyt. Toisella jaksolla ysipaita latoi taululle 4-0 lukemat pienen kulman sijoituksellaan, joka juuri ja juuri ylitti maaliviivan.

Pientä lohtua Citylle toi Aleksandr Kolarovin ja Noliton kavennusosumat. Voitolla Leicester nousi 16 pisteeseen ja on sarjataulukossa sijalla 14. City puolestaan on liigassa neljäntenä 30 pisteellään. Valioliigaa johtaa Arsenal, jolla pisteitä on 34.

Katso tästä ottelun maalit. Jos video ei toimi, niin katso se tästä linkistä.