Puoliaika.com otteluennakko: Osasuna – Barcelona

La Liga otteluennakko, Jalkapallo, Puoliaika.com

La Liga otteluennakko, Jalkapallo, Puoliaika.com

Sarjajumbona oleva Osasuna saa vastaansa toisena olevan Barcelonan kello 14.00 alkavassa La Ligan ottelussa.

Lähtkökohtaisesti Osasunalla ei ole mitään mahdollisuutta voittaa tätä ottelua, sillä niin suuri ero tämän kaksikon materiaalissa on. Osasuna on onnistunut voittamaan tällä kaudella vain yhden ottelun, kun he voittivat Eibarin vieraissa 3-2.

Barcelonan peli La Ligassa ei ole ollut niin laadukasta, kuin alkukaudesta oletettiin. Joukkue on hävinnyt kahdesti ja sarjakärki Real Madridiin on jo kuuden pisteen ero. Viimeiset kolme sarjaottelua Barcelona on pelannut tasan.

Loukkaantumisia ja pelikieltoja Barcelonalla toki on, mutta ei se muuta Barcelonan ylivoimaisuutta tässä ottelussa. Neymarilla on korttitili täynnä, Jeremy Mathieu on loukkaantunut, sekä Gerard Piquen tilanne on vielä auki. Barcelonan onneksi Atletico Madridista siirtynyt Arda Turan löysi viime ottelussa maalivireensä. Turan teki 3 maalia ja syötti yhden. Tänään voidaan siis odottaa myös häneltä onnistumisia.

Ottelu alkaa jo kello 14.00 ja me odotamme tästä alkupäivän ottelusta tulevan vieraiden maalijuhlaa. Poimimme otteluun seuraavat kohteet Coolbetin listalta:

Barcelona -1 @1.50

Barcelona -2 @2.05

Barcelona yli 2,5 maalia @1.54

Barcelona nollapeli @1.94

Arda Turan maali @2.25

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here