Lassi Lappalainen Bologna FC:n riveihin – heti lainalle Montrealiin

HJK vahvisti keskiviikkona Lassi Lappalaisen siirron Italian pääsarjaan Serie A:han Bolognan FC:n riveihin.

20-vuotias hyökkääjä kertoo Yle Urheilulle, että hän käy Italiassa vain allekirjoittamassa sopimuksen Bolognan kanssa. Tämän jälkeen Lappalainen suuntaa loppukaudeksi kohti Kanadaa, missä hän menee lainalle MLS-liigaan Montreal Impactin riveihin.

Lappalaisen lainajakso Montrealissa on ymmärrettävä, sillä Bolognan puheenjohtaja Giuseppe Saputo on yksi kanadalaisseuran perustajista.

– Käyn kirjoittamassa Italiassa vain sopimuksen. Lennän sieltä heti Montrealiin loppukaudeksi. Lähden hakemaan sieltä vauhtia, Lappalainen kuvailee Ylen artikkelissa.

– Olen vain yrittänyt keskittyä omaan tekemiseen. Pari päivää sitten sille tuli varmistus. Tuntuu kyllä hyvältä. Onhan tämä unelmasiirto, olen todella tyytyväinen, Lappalainen lisäsi.

Lappalainen siirtyi kesällä 2017 Rovaniemen Palloseuraan, missä hän pelasi kauden 2018 loppuun saakka. RoPS:issa hän teki yhteensä 12 maalia.

Alla koostevideo Lassi Lappalaisesta kaudelta 2018.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ

Montrealin seuraava peli on tulevana sunnuntaina 21. heinäkuuta, kun kanadalaisseura kohtaa vieraskentällä Columubus Crewin.

Katso myös: Klassikkovideo: Jalkapallohistorian surkein rankkari nähtiin Englannissa vuonna 1991

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here