Video: Jay Jay Okochalla pysyy pallo edelleen hallussa – Laittoi kunnon shown käyntiin Yobon jäähyväisottelussa

Mm. Marseillessa, Evertonissa ja Fenerbahcessa pelanneelle Joseph Yobolle järjestettiin jäähyväisottelu, jossa kentällä nähtiin takavuosien huippupelaajia ja myös edelleen huipulla pelaavia pelaajia. Kentällä Yobon uraa olivat kunnioittamassa mm. Jay Jay Okocha, Emmanuel Emenike, Sulley Ali Muntari, Stephen Appiah ja Samuel Eto’o. Kentällä nähtiin hienoja pelaajia, mutta suurimman huomion varasti Okocha, joka osoitti jäähyväisottelussa, että hänen kosketuksensa palloon ei ole kadonnut mihinkään.

Vuonna 2008 uransa lopettanut Okocha pelasi aikoinaan mm. PSG:ssä, Boltonissa ja Fenerbahcessa. Kentällä hän teki juuri niitä asioita, mistä hänet tunnettiin. Hän teki kikkoja, laittoi läpisyöttöjä no look-passeilla ja oli muutenkin kentän kirkkain tähti. Hyvänä osoituksena hänen hyvyydestään oli se, että vastapuolen Samuel Eto’o yritti kesken ottelun saada Okochan vaihdettua pois, koska hän oli liian hyvä.

Katso tästä Okochan pelaamista niin saat edes jonkinlaisen käsityksen siitä kuinka hyvä hän aikoinaan oli.

 

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here