AIK tulee haastamaan HIFK:n Helsingissä

0000-veikkausliigaRuotsalainen suurseura AIK saapuu Suomeen kesäkuussa 

Tiistaina 21. kesäkuuta Helsingin Sonera Stadium syttyy liekkeihin, kun naapurimaamme Ruotsin suurseura AIK saapuu Suomeen ottamaan mittaa Helsingin IFK:sta.  Molemmat joukkueet lähtevät otteluun parhailla mahdollisilla kokoonpanoilla, sillä ottelu on AIK:lle kenraali europeleihin.

AIK on ruotsalainen suurseura, joka on pelannut 83 kautta korkeimmalla sarjatasolla, voittanut 11 mestaruutta ja on tällä hetkellä neljännnellä sijalla maratoonitaulukossa.

Kesäkuun ottelu on seurojen ensimmäinen pelillinen kohtaaminen lähes viiteenkymmeneen vuoteen. Yhteistyöseura AIK on aiemmin lainannut pelaajiaan HIFK:n riveihin. Viime kaudella AIK:n Sauli Väisänen tuli vahvistamaan HIFK:n puolustusta ja tällä kaudella HIFK:n riveissä pelaa AIK:n 18-vuotias laitapelaaja Rickson Mansiamina.

Liput otteluun tulevat myyntiin huomenna torstaina 2.6.2016 klo 12.00 Ticketmasterin nettisivuille. Liput alk. 19.90/10 euroa.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here