Päivän ennakot: Belgia – Suomi & Puola – Hollanti

coolbet-logo-full

Tänään pelataan tukku harjoitusmaaotteluita ja me paneudumme näistä kahteen otteluun: Belgia – Suomi ja Puola – Hollanti

Belgia – Suomi

Suomi on tänään todella tukalassa paikassa, sillä se kohtaa yhden EM-kisojen kovimmista joukoista; Belgian.

Kaukana ovat ne ajat, kun Suomi pyöritti Belgiaa tukasta ympäri kenttää. Nyt maa on FIFA-ranking tilaston kakkonen. Viimeisestä kuudesta ottelusta Suomi on voittanut neljä ja pelannut kahdesti tasan, mutta tänään tuo tilasto tulee muuttumaan. On vaikea nähdä, että Huuhkajat ottaisivat tästä pelistä pistettäkään irti.

Belgia tulee varmasti hieman kokeellisella joukkueella, kun he hakevat parasta kokoonpanoa EM-kisoja ajatellen. Silti Belgia tulee jyräämään Suomen yli. Valitettavasti.

Tässä on pari poimintaa Coolbetin listoilta otteluun:

Belgia yli 2,5 maalia @2.12

Belgia -2 voittaa @2.75

 

Puola – Hollanti

Kun nämä kaksi kovaa futismaata kohtaa, voi ottelu päättyä miten tahansa. Puolan vaarallisuus piilee erikoistilanteissa ja Robert Lewandowskissa. Hollanti puolestaan on todella tasapainoinen joukkue vaikkakin tippui Ranskan kisoista. Nyt Hollannin pelaajat yrittävät tehdä vaikutuksen uuteen valmentajaan, jotta heidät valittaisiin mukaan MM-karsintoihin.

Mikäli Hollannin pelaajilla ei ole vielä motivaatiota taistella paikoista kisakoneessa, tulee tämä ottelu olemaan Puolalle erittäin helppo.

Tässä on pari poimintaa Coolbetin listoilta otteluun:

BTS @1.71

Puola @2.50

Puola-1 voittaa @6.00

Ota myös talteen Coolbetin 100% talletusbonus aina 200€:n saakka tästä linkistä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here