Suomen Cupin puolivälierissä nähtiin tiistai-iltana tapahtumarikas ottelu. FC lahden konkarimaalivahti Antionio Reguero lensi suihkuun.

Veikkausliigassa kehnon alkukauden pelannut FC Lahti kaatoi kotikentällään Ykkösen nousijajoukkue JäPS:n numeroin 2-1 (1-1) Suomen Cupin puolivälierissä tiistai-iltana.

Kotijoukkueen Geoffrey Chinedu vei lahtelaiset 1-0-johtoon 13. minuutilla. Lisäpaikkojakin oli, mutta ei uponnut. Sitten 27. minuutilla ottelussa nähtiin iso käännekohta, kun FC Lahden 39-vuotias maalivahti Antonio Reguero lensi suoralla punaisella suihkuun erittäin vaarallisesta napit edellä -hypystään.

Järvenpääläisten Tino Palvasto laittoi rankkarin sisään, 1-1. Palvasto pääsi toisella jaksolla laukomaan uudelleen rankkaria, mutta tällä kertaa ei uponnut.

Ottelu oli jo etenemässä rankkarikisaan, mutta lisäajalla nähtiin ratkaisu. Miesalivoimaisen FC Lahden Alan Henrique laukoi lähietäisyydeltä pallon reppuun, ja näin FC Lahti etenee ensimmäisenä joukkueena välieriin.