Mikko Mannila on FC Lahden uusi päävalmentaja

FC Lahti on valinnut uudeksi päävalmentajakseen 47-vuotiaan Mikko Mannilan. Sopimus kattaa kaudet 2022 ja 2023, sekä pitää sisällään option kaudesta 2024. 

Kehnosti kautensa Veikkausliigassa aloittanut FC Lahti antoi juhannuksen alla potkut Ilir Zenelille, joka toimi joukkueen päävalmentajana kaudesta 2020 alkaen. Kyseessä oli kauden ensimmäiset potkut Veikkausliigassa.

Pitkän ja monipuolisen valmennusuran tehnyt Mikko Mannila on viimeksi toiminut Rovaniemen Palloseuran päävalmentajana. Tätä ennen porilaislähtöinen Mannila on toiminut valmentajana HJK:n organisaatiossa eri rooleissa sekä valmentanut FC Jazzia ja Porin Palloilijoita. 

-Olen todella innoissani ja otettu tästä mahdollisuudesta, jonka FC Lahti minulle nyt tarjoaa. Viime kauden jälkeen minulla on kova palo päästä takaisin valmentamaan ja tulen Lahteen tarmokkain mielin aloittamaan uutta prosessia. Suunta tulee tuloksellisesti muuttumaan, vaikka tämän hetkinen tilanne on haastava. Joukkueessa on paljon potentiaalia.  

-Lahti on mielenkiintoinen paikka valmentajalle ja olen kuullut FC Lahdesta paljon hyvää. Tämän lisäksi Lahdessa tapahtuu jalkapallon ympärillä paljon positiivisia asioita Kisapuiston stadionhankkeen mennessä eteenpäin ja sen lisäksi Lahdesta on pitkästä aikaa tulossa mahtava määrä nuoria lupaavia potentiaalisia Veikkausliigapelaajia, tuore päävalmentaja Mikko Mannila päättää.

Mannila aloittaa tehtävässään heti ja on jo sunnuntaina edustusjoukkueen harjoituksissa.

Lähde: FC Lahti
Kuva: PalloTV

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here