Tuplaus & day 2: Halmstads BK – Trelleborgs FF

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Eilinen Skånederby paketoitiin toivottuun tulokseen lisäajan puolella ja matka jatkuu Hallandiin, jossa Halmstads BK isännöi Trelleborgsia. HBK on tuntuva suosikki matsin voittamaan ja se myös johtaa Superettania siitä huolimatta, että on pelannut kilpailijoitaan yhden ottelun vähemmän.

Kotijoukkueen kauden ainoa tappio tuli heti hemmapremiärissä, kun Norrby vei yllättäen pisteet lukemin 1-2. Sittemmin meno on ollut vakuuttavaa ja se näkyy myös kertoimissa. Molempien porukoiden edellismatseista on kuitenkin hetki maajoukkuetauon vuoksi vierähtänyt, joten otetaan vielä tasapelin uhka pois kuvioista. Tuplaus jatkuu keskiviikkona mikäli vieraat eivät voita ja molemmilta nähdään tehty maali.

Pelivalinta: HBK voittaa ottelun & molemmat joukkueet tekevät maalin (2.01)
2.päivän panos: 10,15€

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here