Fanien heittämä pallo aiheutti harvinaisen tappion Hollannissa, kun sarjaa dominoiva PSV hävisi Feyernoodille lauantaina.

Tappion erikoisuutta kasvattaa entisestään noin 15 minuuttia ennen loppua sattunut tilanne, johon kotijoukkue Feyernoodin kannattajat vaikuttivat vahvasti. Vain paria minuuttia aiemmin PSV:n 1-2 kavennusmaalin iskenyt Steven Bergwijn karkasi läpiajoon, jonka maalivahti Justin Bijlow kuitenkin selvitti.

Irtopallo oli jo pomppimassa PSV-tähti Hirving Lozanon ulottuville, mutta fanien kentälle heittämä ylimääräinen pallo sai meksikolaisen totaalisen hämilleen. Maalia tilanteesta ei lopulta syntynyt, vaan ottelun tuominnut Serdar Gozubuyuk vihelsi pelin poikki.

PSV-pelaajien runsaasta protestoinnista huolimatta vieraat eivät saaneet tilanteesta etua, vaan Feyernood piti pintansa loppuun saakka, aiheuttaen eindhovenlaisille kauden ensimmäisen pistemenetyksen.

PSV jatkaa tappiosta huolimatta Eredivisien kärjessä selkeällä marginaalilla.

Fanien heittämä pallo vei PSV:ltä maalipaikan

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

– – – – –

Katso myös: ”What you think the next happen now?” – Jari Porttilan tekemä haastattelu ei unohdu