Left Footilla on peli-idea illan Valioliigaan

peli-idea

Arsenal käynnistelemässä Mourinhon lopullista lähtölaskentaa?

Pikkulauantai ei olisi mitään ilman pallokalaglögiä, purjehduspipareita sekä Valioliigaa. Etenkin Valioliiga erektisoi voimalla, joka saa väkevämmänkin diagonaalisingahtelijan housunetumuksen kostumaan. On turha tiristellä touhutippaa, kun sen saa aikaiseksi puhtaasti arsenalmaisella ajatuksenvoimalla.

Niin… ManU:n ja Mourinhon kriisihärdellöinnistä on vaahdottu pitkin syksyä, eikä tuo vaahtoaminen nyt aivan tuulesta temmattua ole ollut. Manchester Unitedin pelaaminen on ollut äärimmäisen ailahtelevaa, ja juurikin siksi olen pitänyt panostussormeni suhteellisen etäällä joukkueen touhuista. Mitä tämänpäiväisiin panostuksiini tulee, pyrin normaalisti muutenkin välttelemään liian usean liuskan vääntämistä samaan otteluun, mutta tänään teen muutamiin tekijöihin vedoten poikkeuksen sääntöön.

Osallistu Valioliiga-kisaan ja voita Coolbetin jouluneule!

Manchester Unitedin pelillinen suorittaminen on ollut muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta sen verran kyseenalaista, että näen vieraaksi saapuvan Arsenalin olevan matsissa suhteellisen vahvoilla. Arsenalhan ei ole Old Traffordilla juurikaan viimeiseen 15 vuoteen juhlinut, mutta tänään jos koskaan ryhmällä on oivallinen tilaisuus toistaa vuonna 2015 kikkailemansa cup-temppu.

Kuten huhutkin kertovat, Mourinho painii edelleen pienessä erimielisyyskuplassa parin pelaajan kanssa, mikä ei sinällään ainakaan nostata fiilistä pukukopissa. Tänään Josella on poikkeuksellisen limainen tilanne veivareidensa pelikunnon suhteen, sillä varmuudella sivussa ovat Lindelof sekä Sanchez, ja epävarmoja pelikuntokysymysmerkkejä leijailee Smallingin, Darmianin, Lukakun, Rashfordin, Shawn, Valencian, Jonesin sekä Baillyn yllä. Ashley Young puolestaan on sivussa pelikiellon takia. On selvää, että kaikki vähänkään pelikuntoiset riplailijat kentälle raavitaan ja että osa listatuista pelaajista kentällä todella tullaan näkemään, mutta mikä mahtaakaan olla niin sanottu lopullinen suorittamisen taso?

Peli-idea

Arsenal pääsee otteluun huomattavasti terveempänä, sivussa lojuvat Welbeck, Monreal sekä XhakaMustafin ja Özilin pelikunto on allekirjoittaneelle edelleen pienoinen arvoitus. Arsenal ei ole kokenut tappiota 19 viimeiseen otteluun, enkä vaan jaksa ounastella joukkueen häviävän vallitsevissa olosuhteissa tänäänkään. Arsenal +1 -vaihtoehto antoi kerrointa tätä raapustellessani 1,60 verran, joten tartuin siihen pienesti siinä missä Arsenal + BTTS -rimpuiluunkin (4,75).

KERTOIMIIN

ManU:n tilanne on tukala, eikä tasapelikään tänään kotijoukkuetta liikaa tyydytä. Joukkueen on hyökättävä rohkeasti – oivan pelivireen löytänyt ja sarjan kärkipaikoista taisteleva Arsenalhan on näin jo pidempään tehnyt. Sarjatilanne, joukkueiden pelityyli sekä pelityylien aiheuttamat viime aikojen tilastot antavat aihetta myös yli 9,5 kulmapotkuun sijoittamiseen. ManU on lipulla melkoisen ahkerasti käynyt, eikä Arsenalkaan tule laitojen kautta tapahtuvassa sinkoilussaan ilman kulmapotkuja jäämään.

ManU on onnistunut tietyissä ahdingoissa aiemminkin (esim. Juventus-voitto vieraissa), mutta ovatko paine ja Arsenalin vire sittenkin tänään liikaa jopa Mököttäjä-Mourinholle? Mikäli itse moisiin matseihin panostuksellisesti kosken, teen sen aina normaalia pienemmillä panoksilla – onhan esimerkiksi ManU aina oma lukunsa vedonlyöntiviidakossa. Tänään on Arsenalin paikka iskeä. Nähtäväksi jää, jääkö kuti piippuun, vai pestäänkö illalla pyykkiä.

Coolbetin uusi asiakas: Panosta 10 € Arsenal X2-kohteeseen – Voita 81 €

Katso markkinoiden korkeimmat kertoimet Valioliigaan tästä linkistä.

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here