Danny Welbeck teki todella näyttävän saksariosuman, kun Watford kaatoi tiistai-iltana kotikentällään Norwichin.

Watford ja Norwich kohtasivat ensin mainitun kotikentällä Valioliigan peräpään taistossa tiistai-iltana. Vieraat siirtyivät heti ottelun alkuminuuteilla johtoon Emiliano Buendian osumalla. Watford kiri kuitenkin nopeasti rinnalle ja toisella puoliajalla ohi. Loppulukemat olivat isännille 2-1.

Ottelun voittomaalista vastasi Danny Welbeck todella upealla tavalla. Kokenut englantilaiskärki jäi vartioimatta Norwichin puolustukselta, ja se ei jäänyt häneltä hyödyntämättä. Welbeck painoi upealla saksipotkulla pallon aivan Norwichin maalin yläkulmaan.

Teemu Pukki oli mukana Norwichin avauskokoonpanossa. Pukki pelasi ottelussa 83 minuuttia ilman merkittäviä urotekoja.

Danny Welbeck upottaa komealla saksarilla pallon yläkulmaan

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!

KATSO MYÖS: Video: Southamptonin Che Adams tykitti voittomaalin miltei puolesta kentästä Manchester Cityn verkkoon