Real Madridin ja Portugalin maajoukkueen tähtipelaajasta Cristiano Ronaldosta löytyy Youtuben ihmeellisestä maailmasta video, jossa hän on ”katsomassa” viime viikolla pelattua FC Barcelonan ja PSG:n välistä ratkaisevaa Mestarien liigan neljännesvälieräottelua.

Videolla näkyy Ronaldon reaktio Edinson Cavanin tekemään 3-1 kavennusmaaliin. Ronaldo nousi seisomaan ja osoitti suosiotaan taputtamalla. Barcelonan oli tässä vaiheessa tehtävä kolme osumaa, jotta jatkopaikka irtoisi.

Barcelonan Sergi Roberto niittasi 6-1 maalin lisäajan viimeisellä minuutilla ja Ronaldo ei peitellyt turhautumistaan. Katso Ronaldon hauska reaktio videolta. Päinvastoin kuin Puoliajan toimitus luuli, on Ronaldon reaktiot kuvattu aivan eri tapahtumasta kuin Barca-PSG -ottelusta. Hauskaa silti!