Puoliaika.com otteluennakko: Leicester – Sevilla

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Sevilla voitti ensimmäisen osaottelun kotikentällään 2-1. Leicester sai tehtyä tärkeän vierasmaalin ja kettupaitojen unelma jatkopaikasta elää yhä. 

Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Sevilla hallitsi kenttätapahtumia ja espanjalaisjoukkue piti palloa peräti 68-prosenttisesti. Maalintekoyritykset merkittiin Sevillalle lukemin 22-8, mutta maalivahti Kasper Schmeichel piti Leicesteriä kuitenkin pystyssä.

Leicesteriä käskytti tuossa ottelussa vielä Claudio Ranieri. Ranieri sai kenkää ja loppukaudeksi ruoriin tarttui 53-vuotias Craig Shakespeare, joka on toiminut edelliset seitsemän kautta seuran apuvalmentajana. Valmentajanvaihdos on ainakin tulosten perusteella ollut toimiva ratkaisu. Leicester voitti sekä Liverpoolin että Hullin lukemin 3-1.

Leicester pelasi edellisen kerran 10 päivää sitten, joten Valioliigan viimevuotinen voittajajoukkue on saanut latautua kaikessa rauhassa tämän illan otteluun. Sevilla pelasi viimeksi lauantaina 1-1 tasapelin Leganesia vastaan. Sevilla pelasi ottelussa käytännössä kakkosmiehistöllä ja lepuutti osaa tämän illan avauskokoonpanon pelaajistaan.

Leicesterin varmana poissaolijana on loukkaantunut Nampalys Mendy. Sivussa saattaa olla myös taitava ja nopea maalintekijä Islam Slimani, joka toipuu pikkuvammasta. Sevillalta ovat varmuudella sivussa Benoit Tremoulinas ja Michael Krohn-Dehli, ensimmäisessä osaottelussa maalinteossa onnistunut Lucas Vietto ja keskikenttäpelaajana tai topparina pelaava Daniel Carrico.

Leicester taistelee loppuun asti voitosta

Leicesterille riittää tänään 1-0 kotivoitto King Power Stadiumilta. Aikainen vierasmaalikaan ei vielä ratkaisisi mitään. Leicesterin kannalta tärkeintä on pimentää huippuvireeseen Espanjan kentillä yltynyt Samir Nasri, joka pelaa melko vapaassa pallollisessa roolissa keskikentällä. Jamie Vardyn hyökkäystaidot tiedetään ja mies osaa kyllä käyttää harvat maalipaikkansa. Sevillan laitapakkeina usein pelaavat Mariano ja Sergio Escudero ovat äärimmäisen hyökkääviä laitapuolustajia, joten heidän nousujensa myötä puolustuksen selustaan vapautuu tiloja. Ne Leicesterin on käytettävä fiksusti.

Puoliajan toimitus uskoo ja luottaa tänään Leicesteriin. Kettupaitojen suoran voiton kerroin on varsin mukava ja tulosvetoon ajateltuna tulokset 1-0, 1-1 ja 2-1 kuulostaisivat järkevimmiltä. Avausmaali saatetaan nähdä ottelussa melko myöhään. Jos Sevilla onnistuu tekemään vierasmaalin, joutuu Leicester avaamaan hanat. Silloin on luvassa paljon osumia.

Pienen pohdinnan jälkeen poimimme Betssonin pelilistalta seuraavat kohteet ottelua varten:

  • Leicester menee jatkoon @ 3,60
  • Leicester @ 3,20
  • Jamie Vardy tekee ottelussa maalin @ 3,00

Leicester – Sevilla tänään kello 21.45. YLE TV2 näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

puoliaika-jalkapallo-champions-league

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!